Kontaktinformation till institutet

Svenska GeoGebrainstitutet består av följande personer:

thomas

Thomas Lingefjärd är verksam inom matematikdidaktik på Göteborgs universitet där han arbetar med bl.a. lärarutbildningen. Han nås på thomas.lingefjard@gu.se och kan kontaktas för kurser i Göteborgsområdet. Artiklar i Nämnaren.

Jonas Hall

Jonas Hall är verksam på Rodengymnasiet i Norrtälje norr om Stockholm och nås på jonas.hall@norrtalje.se.Han är känd i GeoGebraforumet som The Mad Mathematician och anordnar kurser i Stockholmsregionen men kan även komma till din skola eller kommun. Artiklar i Nämnaren.

Malin Cristersson

Malin Christersson nås på malinc@malinc.se och har tidigare jobbat som matematiklärare på gymnasiet men är numera doktorand i utbildningsvetenskap. Hon har anordnat många WorkShops i Skåne för lärare i årskurs 4-12 . En del av det material hon gjort finns på hemsidan www.malin.se/math. Artiklar i Nämnaren.

anderskarlsson

Anders Karlsson  är gymnasielärare i matematik i Falköping samt doktorand i matematik vid Chalmers och nås på info@visuellmatematik.se. Anders är bland annat bekant för youtubekanalen Matteskolan. Han håller kurser i GeoGebra för lärare inom en dagsresa från Falköping, oftast tillsammans med Svetlana Yushmanova. Exempel på kursupplägg och referenser finns på http://www.visuellmatematik.se/teacher. Artiklar i Nämnaren.

svetlanayushmanova

Svetlana Yushmanova är gymnasielärare i matematik och engelska i Köping samt läromedelsförfattare och nås på info@visuellmatematik.se. Hon håller kurser i GeoGebra för lärare inom en dagsresa från Köping, oftast tillsammans med Anders Karlsson.  Exempel på kursupplägg och referenser finns på http://www.visuellmatematik.se/teacher. Artiklar i Nämnaren.

%d bloggare gillar detta: