Kontaktinformation till institutet

Använd i första hand Facebookgruppen GeoGebrasupport på svenska för att ställa frågor. Om du inte har tillgång till Facebook så kan du mejla institutets medlemmar som svarar så fort de hinner. Institutets brevlåda är geogebra.se@gmail.com.

Svenska GeoGebrainstitutets styrelse består av följande personer:

Jonas Hall

Jonas Hall är ordförande i Svenska GeoGebrainstitutet och verksam på Rodengymnasiet i Norrtälje norr om Stockholm. Han nås på jonas.hall@norrtalje.se. Han kan komma till din skola eller kommun för att anordna workshops . Artiklar i Nämnaren.

svetlanayushmanova

Svetlana Yushmanova är gymnasielärare i matematik och engelska i Falköping samt läromedelsförfattare och nås på svetlana.yushmanova@falkoping.se. Hon håller kurser i GeoGebra för lärare inom en dagsresa från Falköping, oftast tillsammans med Anders Karlsson.  Exempel på kursupplägg och referenser finns på http://www.visuellmatematik.se/teacher. Artiklar i Nämnaren.

anderskarlsson

Anders Karlsson  är gymnasielärare i matematik i Falköping och nås på anders.karlsson@falkoping.se. Anders är bland annat bekant för youtubekanalen Matteskolan. Han håller kurser i GeoGebra för lärare inom en dagsresa från Falköping, oftast tillsammans med Svetlana Yushmanova. Exempel på kursupplägg och referenser finns på http://www.visuellmatematik.se/teacher. Artiklar i Nämnaren.

Övriga medlemmar som kan kontaktas:

thomas

Thomas Lingefjärd är verksam inom matematikdidaktik på Göteborgs universitet där han arbetar med bl.a. lärarutbildningen. Han nås på thomas.lingefjard@gu.se och kan kontaktas för kurser i Göteborgsområdet. Artiklar i Nämnaren.

Malin Cristersson

Malin Christersson nås på malinc@malinc.se och har tidigare jobbat som matematiklärare på gymnasiet men är numera doktorand i utbildningsvetenskap. Hon har anordnat många WorkShops i Skåne för lärare i årskurs 4-12 . En del av det material hon gjort finns på hemsidan http://www.malinc.se/. Geogebra specifikt finns på http://www.malinc.se/math/geogebra/mainen.php
Artiklar i Nämnaren.

Vill du vara med? Är du engagerad i att jobba med och utveckla material för GeoGebra? Kontakta oss!

%d bloggare gillar detta: