Kontaktinformation till institutet

Använd i första hand Facebookgruppen GeoGebrasupport på svenska för att ställa frågor. Om du inte har tillgång till Facebook så kan du mejla institutets medlemmar som svarar så fort de hinner.

Svenska GeoGebrainstitutet består av följande personer:

thomas

Thomas Lingefjärd är verksam inom matematikdidaktik på Göteborgs universitet där han arbetar med bl.a. lärarutbildningen. Han nås på thomas.lingefjard@gu.se och kan kontaktas för kurser i Göteborgsområdet. Artiklar i Nämnaren.

Jonas Hall

Jonas Hall är verksam på Rodengymnasiet i Norrtälje norr om Stockholm och nås på jonas.hall@norrtalje.se.Han är känd i GeoGebraforumet som The Mad Mathematician och anordnar kurser i Stockholmsregionen men kan även komma till din skola eller kommun. Artiklar i Nämnaren.

anderskarlsson

Anders Karlsson  är gymnasielärare i matematik i Falköping samt doktorand i matematik vid Chalmers och nås på info@visuellmatematik.se. Anders är bland annat bekant för youtubekanalen Matteskolan. Han håller kurser i GeoGebra för lärare inom en dagsresa från Falköping, oftast tillsammans med Svetlana Yushmanova. Exempel på kursupplägg och referenser finns på http://www.visuellmatematik.se/teacher. Artiklar i Nämnaren.

svetlanayushmanova

Svetlana Yushmanova är gymnasielärare i matematik och engelska i Köping samt läromedelsförfattare och nås på info@visuellmatematik.se. Hon håller kurser i GeoGebra för lärare inom en dagsresa från Köping, oftast tillsammans med Anders Karlsson.  Exempel på kursupplägg och referenser finns på http://www.visuellmatematik.se/teacher. Artiklar i Nämnaren.

Malin Cristersson

Malin Christersson nås på malinc@malinc.se och har tidigare jobbat som matematiklärare på gymnasiet men är numera doktorand i utbildningsvetenskap. Hon har anordnat många WorkShops i Skåne för lärare i årskurs 4-12 . En del av det material hon gjort finns på hemsidan http://www.malinc.se/. Geogebra specifikt finns på http://www.malinc.se/math/geogebra/mainen.php
Artiklar i Nämnaren.

Vill du vara med? Är du engagerad i att jobba med och utveckla material för GeoGebra? Kontakta oss!

%d bloggare gillar detta: