Skolverket anordnar workshops

I Skolverkets senaste nyhetsbrev erbjuds workshops om digitala hjälpmedel i matematikundervisningen. Tanken är att du går på dessa workshops parallellt med att du studerar modulen om digitala hjälpmedel i matematikundervisningen för högstadiet eller gymnasiet som publicerades i januari på skolverkets lärportal.

Dessa workshops erbjuds på en mängd olika lärosäten under hösten.

Apropå hösten, du har väl inte missat att årets Nordisk-Baltiska GeoGebrakonferens hålls i Stockholm 27-29 oktober (helgen innan vecka 44). Under måndagen anordnas även en fortbildningsdag med workshops som ett separat event.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s